English     Ελληνικά (current)
 

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε.

Για την εταιρεία «Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» (στο εξής «ΕΤΑΙΡΙΑ»), ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Κατανοούμε και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι είστε ενήμεροι και ενδιαφέρεσθε για τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που η Εταιρία συλλέγει για λογαριασμό σας, πώς χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Σκοπός της είναι η ενημέρωσή σας για την πολιτική της Εταιρίας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών, και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Αναγνωρίζουμε ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελεί μια διαρκή ευθύνη και, συνεπώς, θα ενημερώνουμε και θα τροποποιούμε ανά διαστήματα την παρούσα Πολιτική. Παρακαλείσθε να επισκέπτεσθε κατά διαστήματα την ιστοσελίδα μας https://www.kallimanis.gr προκειμένου να βεβαιώνεστε ότι είστε ενήμεροι και ικανοποιημένοι με τυχόν αλλαγές. Σε περίπτωση αμφιβολίας σχετικά με όρο της παρούσας Πολιτικής προστασίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@kallimanis.gr 

 

1. Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς; 

1.1. Είδος Επεξεργασίας. Κατά την επίσκεψη σας στον ιστότοπο μας η ΕΤΑΙΡΙΑ ενδέχεται να συλλέξει προσωπικά δεδομένα:

1.1.1. Όταν εγγράφεστε προκειμένου να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό, ή άλλο προωθητικό υλικό: Μας παρέχετε τη διεύθυνση email σας, το όνομα και το επίθετο σας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εξατομικεύουμε την άμεση, μη συναλλακτική, επικοινωνία μας μαζί σας.

1.1.2. Όταν παίρνετε μέρος σε διαγωνισμούς, ερωτηματολόγια και έρευνες, όταν συμπληρώνετε φόρμες για ερωτηματολόγια, έρευνες ή διαγωνισμούς, μας παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία ενδεικτικά: το όνομά σας, τη διεύθυνση, το email, τηλεφωνικό αριθμό.

1.1.3. Όταν επικοινωνείτε με το προσωπικό του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών: Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή ταχυδρομείου, για παράδειγμα, όταν έρχεστε σε επαφή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας, θα σας ζητηθεί να μας παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία: όνομα, διεύθυνση email κλπ. Επιπλέον, οι κλήσεις σας προς το τηλεφωνικό μας κέντρο ενδεχομένως να καταγράφονται. Η παροχή των παραπάνω προσωπικών δεδομένων δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωτική. Ωστόσο η μη παροχή των δεδομένων τα οποία έχουν χαρακτηρισθεί ως υποχρεωτικά, θα εμποδίζει την επίσκεψη και την περιήγηση στον ιστότοπο. Η μη παροχή των λοιπών, μη υποχρεωτικών, προσωπικών δεδομένων σε καμία περίπτωση δεν δύναται να επηρεάσει την εκ μέρους μας παροχή των υπηρεσιών.

2. Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν εκφράζετε το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες μας, όταν χρησιμοποιείτε τη φόρμα επικοινωνίας ή όταν κάνετε εγγραφή στο newsletter μας. 

3. Ποιος άλλος είναι αποδέκτης των προσωπικών σας δεδομένων; 

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν επεξεργάζονται από τρίτους, παρά μόνο σε αυτούς με τους οποίους συνεργαζόμαστε και που είναι απαραίτητοι ή διευκολύνουν την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία, δηλαδή άλλη από το σκοπό της διαβίβασης σύμφωνα με τα παραπάνω. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας, χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους, οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας. Ενημερώνουμε ότι οι ως άνω κατηγορίες αποδεκτών των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας και άρα ως τέτοιοι δεν προβαίνουν σε καμία επεξεργασία των δεδομένων σας πέραν των ανωτέρω σκοπών διαβίβασης. Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία μας δεν θα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/χρηστών του δικτυακού της τόπου σε τρίτους, εκτός από τους ως άνω αναφερόμενους, χωρίς τη συγκατάθεση του επισκέπτη/χρήστη, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Σε κάθε περίπτωση η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση, συμπεριλαμβανομένων των εργαζόμενων μας στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. 

4. Γιατί χρησιμοποιούμε (επεξεργαζόμαστε) τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η Εταιρεία συλλέγει, τηρεί και επεξεργάζεται μόνο τα προσωπικά δεδομένα που είναι τα ελάχιστα και απολύτως αναγκαία για την επίτευξη του εκάστοτε σκοπού επεξεργασίας.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς:

4.1. Για σκοπούς direct marketing ή/και προωθητικών ενεργειών, όπως συμμετοχή σε διαγωνισμούς ή emails που στέλνουμε περιοδικά σε όσους έχουν κάνει εγγραφή στο newsletter μας. Σε κάθε newsletter δίνεται η δυνατότητα στον παραλήπτη να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει άλλα newsletters από εμάς μέσω της επιλογής απεγγραφής (unsubscribe) είτε μέσω e-mail στο info@kallimanis.gr

4.2. Για περιπτώσεις που η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς έννομων συμφερόντων μας ή για σκοπούς συμμόρφωσής μας προς την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. 

5. Πόσο διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

5.1. Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την περίοδο που κρίνεται απολύτως απαραίτητη για την εκπλήρωση αυτού ακριβώς του σκοπού και για την πληρέστερη ικανοποίηση αιτημάτων σας σε σχέση με την εκάστοτε παραγγελία.

5.2. Για τους σκοπούς direct marketing/προωθητικών ενεργειών, θα διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για τρία (3) έτη κατά τα οποία διατηρείτε όλα τα δικαιώματα της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και αναφέρονται στο υπ’ αριθμόν 7 στοιχείο της παρούσας Πολιτικής. Εάν μετά το πέρας της τριετίας δεν δώσετε την επανασυγκατάθεσή σας για τη διατήρηση των δεδομένων, αυτά διαγράφονται.

5.3. Η Εταιρεία μας δύναται να συνεχίσει να αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εάν αυτό είναι απαραίτητο για την προστασία των εννόμων συμφερόντων της σε σχέση με πιθανή ευθύνη που σχετίζεται με την παροχή της υπηρεσίας. 

6. Εγγυήσεις που λαμβάνουμε για την προστασία των δεδομένων σας

Όταν μας χορηγείτε τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι αυτά τηρούνται και διαχειρίζονται με ασφάλεια. Προκειμένου να προστατευθούν τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε επαρκή φυσικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προστασίας τους. Ενημερώνουμε και ελέγχουμε την τεχνολογία ασφαλείας που χρησιμοποιούμε σε διαρκή βάση. Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε εκείνους μόνο τους εργαζόμενους τα οποία χρειάζεται να γνωρίζουν τα δεδομένα αυτά, προκειμένου να σας παρέχουν τις υπηρεσίες που επιθυμείτε. Επιπλέον, εκπαιδεύουμε όλους τους εργαζόμενους ως προς τη σημασία της εμπιστευτικότητας και διατήρησης του απορρήτου και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων. Μεταξύ άλλων, έχουμε εφαρμόσει τα παρακάτω τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και διαδικασίες για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από οποιαδήποτε απώλεια, αλλοίωση, παράνομη επεξεργασία ή μεταβολή:

- η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα περιορίζεται μόνο στον αριθμό των εξουσιοδοτημένων ατόμων για τους συγκεκριμένους σκοπούς

- στα συστήματα IT που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία των δεδομένων διασφαλίζεται η πρόσβαση μόνο από εξουσιοδοτημένα προς τούτο άτομα

- η πρόσβαση στα εν λόγω συστήματα IT παρακολουθείται προκειμένου να εντοπισθεί και αποτραπεί άμεσα η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση

- χρήση πληροφοριακών συστημάτων και προγραμμάτων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν εγκατασταθεί κατά τρόπο που ελαχιστοποιεί τη χρήση προσωπικών δεδομένων ή/και δεδομένων εξακρίβωσης ταυτότητας του χρήστη·

- υιοθέτηση επιμέρους διαδικασιών διατήρησης προσωπικών δεδομένων και ασφαλούς διαγραφής/καταστροφής τους·

- περιοδικός έλεγχος (ανά 2ετία) και απενεργοποίηση μη ενεργών λογαριασμών 

7. Τα δικαιώματά σας 

Μπορείτε να ασκήσετε τα παρακάτω δικαιώματα σύμφωνα με τους όρους και τις ειδικότερες προβλέψεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679:

7.1.1. Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία επεξεργαζόμαστε, καθώς και σε πληροφορίες που αφορούν την επεξεργασία τους.

7.1.2. Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, δηλαδή το δικαίωμα διόρθωσης τυχόν ανακριβών στοιχείων.

7.1.3. Δικαίωμα υποβολής αντιρρήσεων στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν υπάρχει έννομο συμφέρον, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός σας για αντίρρηση στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία των δεδομένων σας και επεξεργασία αυτών για σκοπούς εμπορικής προώθησης.

7.1.4. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, το οποίο σημαίνει να ζητήσετε την αναστολή αυτής, εφόσον αμφισβητείται από εσάς η ακρίβειά των δεδομένων, έχετε αντιρρήσεις ως προς την επεξεργασία τους ή συντρέχει άλλος προβλεπόμενος στην σχετική Ελληνική ή Ευρωπαϊκή Νομοθεσία περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων λόγος.

7.1.5. Δικαίωμα να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία μας έχετε χορηγήσει με τη συγκατάθεση σας, ώστε να τα χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε αλλού.

7.1.6. Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση κατόπιν σχετικού αιτήματός σας υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει η σχετική κείμενη Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων.

7.1.7. Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης. Στις περιπτώσεις που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βασιζόμενοι στη συγκατάθεσή σας, έχετε επίσης το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αλλάξετε το βαθμό συγκατάθεσης που έχετε παραχωρήσει χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.

7.1.8. Δικαίωμα ενημέρωσης για περιστατικά παραβίασης.

7.1.9. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Ελληνική ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σε περίπτωση παράνομης επεξεργασίας των δεδομένων σας (http://www.dpa.gr/).

8. Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων εκτός της ΕΕ 

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς δεν διαβιβάζονται ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

9. Χρήση cookies 

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται από έναν ιστότοπο σε έναν φυλλομετρητή (internet browser) κατά την πλοήγησή μας και στη συνέχεια να τα ανακτήσει, ώστε να τον αναγνωρίσει την επόμενη φορά που θα την επισκεφτεί. Όμως ουδέποτε τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες, οι οποίες θα μπορούσαν να επιτρέψουν σε οποιονδήποτε να επικοινωνήσει με τον επισκέπτη του ιστότοπου όπως π.χ. e-mail, κ.λπ.

9.1 Είδη Cookies

Η Εταιρία ενδέχεται να χρησιμοποιεί cookies των παρακάτω ειδών για να προωθήσει την καλύτερη εξυπηρέτηση των περιηγητών στον ιστότοπο, την εξατομίκευση των πληροφοριών και των προτιμήσεων του εκάστοτε φυλλομετρητή. 

Α) Απαραίτητα cookies 

Είναι τα cookies που είναι απαραίτητα για την λειτουργία ενός ιστότοπου. Χωρίς τα cookies ο ιστότοπος δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά. Για την συγκεκριμένη κατηγορία cookies δεν ζητούμε την ειδική συγκατάθεση σας. Για όλα τα άλλα cookies απαιτείται η συγκατάθεση σας. 

Β) Cookies λειτουργικότητας 

Είναι cookies που βελτιώνουν την λειτουργικότητα του ιστότοπου. Χάρη στη χρήση των συγκεκριμένων cookies η περιήγηση προσαρμόζεται στα ενδιαφέροντα σας και έτσι μπορούμε να εξοικονομήσουμε τον χρόνο που θα χάνατε επανεισάγοντας πληροφορίες. 

Γ) Cookies τρίτων εταιριών 

Ο ιστότοπος της Εταιρίας χρησιμοποιεί cookies τρίτων εταιριών.

YouTube: Ο ιστότοπος της Εταιρείας χρησιμοποιεί αρχεία video από το YouTube. Αυτά τα αρχεία περιέχουν cookies. Παρακαλώ όπως διαβάσετε την πολιτική για την προστασία των προσωπικών δεδομένων του YouTube (που μπορεί να αλλάζει περιοδικά) αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τα cookies που χρησιμοποιεί και για το τι κάνει με τα δεδομένα που συλλέγει με αυτά τα cookies. Η εταιρεία δεν έχει επιρροή σε αυτό. 

9.2 GOOGLE ANALYTICS 

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την συλλογή των δεδομένων σας από το Google Analytics, έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον περιηγητή σας το πρόγραμμα της Google Analytics Opt out στον κατωτέρω σύνδεσμο: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/ 

10. Έλεγχος Cookies

Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Επίσης μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας (ή σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιείται για την περιήγηση σας στο internet), όπως και να ρυθμίσετε τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης για το internet (web browsers) κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies.

Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο (website). Επίσης με την διαγραφή των cookies ενδέχεται να μην λειτουργούν και μερικές υπηρεσίες. 

11. Αποδοχή εγκατάστασης cοοkies 

Τα cookies δεν έχουν πρόσβαση στα δεδομένα που βρίσκονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας ή στα αρχεία cookies που δημιουργούνται από άλλους δικτυακούς τόπους, και δεν προκαλούν βλάβη στο σύστημά σας. 

Ωστόσο, μπορείτε να τροποποιήσετε τη λειτουργία του browser σας, έτσι ώστε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies ή να σας προειδοποιεί για τη χρήση των cookies. Οι browsers σας επιτρέπουν να ελέγχετε τα cookies που αποθηκεύονται στο σκληρό σας δίσκο μέσω των ρυθμίσεων του web browser. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, π.χ. για να δείτε ποια cookies έχουν τοποθετηθεί στη συσκευή σας και πώς μπορείτε να τα διαχειριστείτε ή να τα διαγράψετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.allaboutcookies.org.

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για την ανάλυση και τη βελτίωση της απόδοσής της ιστοσελίδας μας και για την εξατομίκευση της εμπειρίας σας, παρέχοντάς σας δηλαδή ενημέρωση ή υπηρεσίες περισσότερο εναρμονισμένες με τα δικά σας προσωπικά ενδιαφέροντα ή τις ανάγκες σας.

Εάν θα επιλέξετε να μην αποδέχεστε τα cookies, ορισμένα χαρακτηριστικά του δικτυακού τόπου μας ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά. 

12. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας; 

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τη χρήση cookies από εμάς ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.

Στοιχεία επικοινωνίας: Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΕΔΡΑ ΕΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ- 25100 email: info@kallimanis.gr 

13. Πληροφορίες Έκδοσης – Αλλαγές και Ενημερώσεις 

Η παρούσα Πολιτική ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 22-5-2018.

Διατηρούμε τη δυνατότητα να τροποποιούμε και να επικαιροποιούμε την παρούσα Πολιτική, είτε εν όλω είτε εν μέρει, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Οποιαδήποτε τροποποίηση στην παρούσα θα ισχύει ευθύς αμέσως μόλις η τροποποιημένη Πολιτική αναρτηθεί στο Δικτυακό τόπο. Ταυτόχρονα θα υπάρχει ένδειξη στην αρχική μας ιστοσελίδα που θα επισημαίνει την αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον αποδέχεστε την παρούσα Πολιτική και συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το Δικτυακό Τόπο, αφού έχουν γίνει τροποποιήσεις σύμφωνα με τα ανωτέρω, θα θεωρείται ότι αποδέχεστε αυτές τις τροποποιήσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας Πολιτικής όπως δύναται να τροποποιείται, είτε στο σύνολο είτε εν μέρει, πρέπει να παύσετε την χρήση του Δικτυακού τόπου. Μπορεί να στέλνουμε περιοδικά email προκειμένου να υπενθυμίζουμε τις αλλαγές και τις ενημερώσεις της παρούσας Πολιτικής αλλά θα πρέπει να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας συχνά για να ενημερώνεσθε για την τρέχουσα και ισχύουσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. 

Κάθε αλλαγή της παρούσας Πολιτικής θα αναρτάται αμέσως εδώ. 

 

 

Β. Δικαιώματα Βιομηχανικής και Πνευματικής Ιδιοκτησίας 

Τo “ Kallimanis” είναι εμπορικό σήμα της “ Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε ”. Τα πνευματικά δικαιώματα των υλικών σε αυτόν τον δικτυακό χώρο ανήκουν στην Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. . Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλα τα υλικά προορίζονται μόνο για μη εμπορική προσωπική χρήση.

Οι όροι που αναγράφονται κατωτέρω, καθώς και οποιοσδήποτε άλλος νόμος ή κανονισμός που εφαρμόζεται στο Website (Χώρο Διαδικτύου), στο Διαδίκτυο ή τον Παγκόσμιο Ιστό, ισχύουν για όλους τους χρήστες της Ιστοσελίδας.

H Ιστοσελίδα αυτή έχει δημιουργηθεί για την προσωπική σας ψυχαγωγία, πληροφόρηση, μόρφωση και επικοινωνία. Επιτρέπεται η χρήση από εσάς του υλικού που εμφανίζεται στο Website για μη εμπορική, προσωπική χρήση και μόνο, υπό την προϋπόθεση ότι τηρείτε επίσης και όλους τους όρους που αφορούν σε δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας σχετικά με το υλικό που περιέχεται στην Ιστοσελίδα. Δεν επιτρέπεται, εντούτοις, να διανείμετε, να τροποποιήσετε, να μεταδώσετε, να επαναχρησιμοποιήσετε, να αναρτήσετε, ή να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας για δημόσιους ή εμπορικούς σκοπούς χωρίς την έγγραφη άδεια της Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε.

Η πρόσβασή σας στην Ιστοσελίδα και η χρήση αυτής υπόκεινται εξάλλου στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις και σε όλους τους ισχύοντες νόμους. Με την πρόσβαση και την περιήγηση στην Ιστοσελίδα αποδέχεστε, χωρίς περιορισμούς ή επιφυλάξεις, τους Γενικούς Όρους και αναγνωρίζετε ότι οποιεσδήποτε άλλες συμφωνίες ανάμεσα σε σας και την Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. παύουν να έχουν ισχύ σε σχέση με τα ζητήματα που ρυθμίζονται στο παρόν.

 

Γενικοί Όροι 

Πρέπει να θεωρείτε ότι όλα όσα βλέπετε ή διαβάζετε στην Ιστοσελίδα είναι κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα της Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά, και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά απ’ ότι προβλέπεται στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις ή στο κείμενο της Ιστοσελίδας χωρίς την έγγραφη άδεια της Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. Η Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. δεν εγγυάται ότι η χρήση των υλικών που παρουσιάζονται στην Ιστοσελίδα δεν θα προσβάλει δικαιώματα τρίτων που δεν ανήκουν ή δεν είναι συνδεδεμένοι με την ΕΤΑΙΡΙΑ.

Παρά την εύλογη προσπάθεια της Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. να περιλαμβάνει ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες στην Ιστοσελίδα, δεν εγγυάται την ακρίβεια των στοιχείων αυτών. Η Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή υποχρέωση για οποιαδήποτε σφάλματα ή ελλείψεις στο περιεχόμενο της Ιστοσελίδας. 

Η χρήση και η περιήγηση σας στην Ιστοσελίδα γίνεται με δική σας ευθύνη. Ούτε η Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε, τα στελέχη της ή οι διευθυντές της, οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες της, οποιοιδήποτε αντιπρόσωποι της, ούτε κανένα άλλο μέρος που εμπλέκεται στην δημιουργία, την παραγωγή ή την παράδοση της Ιστοσελίδας ευθύνεται για οποιεσδήποτε άμεσες, επιγενόμενες, παρεπόμενες, έμμεσες ή αποθετικές ζημιές προκύψουν από την πρόσβαση σας στην Ιστοσελίδα, ή την χρήση αυτής. Χωρίς περιορισμό των ανωτέρω, όλα όσα περιέχει η Ιστοσελίδα σας παρέχονται ΩΣ ΕΧΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΣ ΤΥΧΟΝ ΣΙΩΠΗΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ, Ή ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΥ. Η Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνει επίσης ούτε θα ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας ή για ιούς που μπορεί να μολύνουν τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή ή άλλο περιουσιακό στοιχείο στο οποίο έχετε πρόσβαση για την χρήση της Ιστοσελίδας, την περιήγηση σ’ αυτό ή για την λήψη οποιουδήποτε υλικού, δεδομένων, κειμένου, εικόνων, βίντεο, ή ήχου από την Ιστοσελίδα.

Οποιαδήποτε επικοινωνία ή υλικό μεταδίδετε στην Ιστοσελίδα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλον τρόπο θα αντιμετωπίζεται ως μη εμπιστευτικό και δεν θα θεωρείται περιουσιακό σας στοιχείο. Οτιδήποτε μεταδίδετε ή ταχυδρομείτε μετατρέπεται σε ιδιοκτησία της Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. ή των συνεργατών της και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε σκοπό, με την επιφύλαξη του Νόμου. Επιπλέον, Η Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. είναι ελεύθερη να χρησιμοποιήσει οποιεσδήποτε ιδέες, συλλήψεις, τεχνογνωσία ή τεχνικές περιέχονται σε οποιαδήποτε επικοινωνία αποστέλλετε στην Ιστοσελίδα για οποιονδήποτε σκοπό. Μέσω της χρήσης σας της παρούσης Ιστοσελίδας, μπορεί να υποβάλετε και/ή η Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. μπορεί να συλλέγει περιορισμένες πληροφορίες για οποιονδήποτε σκοπό θεωρεί κατάλληλο.

Εικόνες ατόμων ή τόπων που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα είτε είναι ιδιοκτησία της Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. είτε χρησιμοποιούνται με την άδεια της. Η χρήση αυτών των εικόνων εκ μέρους σας, ή από οποιονδήποτε άλλον που εξουσιοδοτείται από εσάς, απαγορεύεται εκτός εάν επιτρέπεται ειδικά, από αυτούς τους Γενικούς Όρους ή παρέχεται ειδική άδεια κάπου αλλού στην Ιστοσελίδα. 

Τα εμπορικά σήματα, οι λογότυποι, και τα σήματα υπηρεσίας (γενικά τα «Εμπορικά Σήματα») που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα, είναι κατατεθειμένα ή μη κατατεθειμένα Εμπορικά Σήματα της Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. και άλλων. Τίποτα από όσα περιέχονται στην Ιστοσελίδα δεν θα πρέπει να ερμηνευτεί ως ρητή ή σιωπηρή άδεια ή δικαίωμα χρήσης οποιασδήποτε μορφής οποιουδήποτε Εμπορικού Σήματος εμφανίζεται στην Ιστοσελίδα χωρίς την έγγραφη άδεια της Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. ή των τρίτων που μπορεί να κατέχουν τα Εμπορικά Σήματα που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα. Η χρήση, εκ μέρους σας, των Εμπορικών Σημάτων που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα, ή οποιουδήποτε άλλου περιεχομένου αυτής, εκτός των προβλεπομένων σε αυτούς τους Γενικούς Όρους απαγορεύεται αυστηρά.

Η Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. δεν έχει επιθεωρήσει κάποιες ή όλες τις τοποθεσίες που συνδέονται με την Ιστοσελίδα και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο οποιωνδήποτε εξωτερικών σελίδων ή οποιωνδήποτε τοποθεσιών συνδέονται με την Ιστοσελίδα. Η σύνδεση σας με την Ιστοσελίδα, με σελίδες εκτός της παρούσης Ιστοσελίδας ή άλλες Ιστοσελίδες γίνεται υπ’ ευθύνη σας και χωρίς άδεια από την Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε

Αν και η Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. μπορεί από καιρό σε καιρό να παρακολουθεί ή να αναθεωρεί τις συζητήσεις, τις συνομιλίες, τα μηνύματα, τις μεταδόσεις, τους πίνακες ανακοινώσεων και τα λοιπά στην Ιστοσελίδα, η Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. δεν έχει καμία υποχρέωση να το πράξει και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή υποχρέωση που εγείρεται από το περιεχόμενο αυτών των χώρων ούτε για οποιοδήποτε σφάλμα, απλή ή συκοφαντική δυσφήμηση, εξύβριση, προσβολή, παράλειψη, ψεύδος, βωμολοχία, πορνογραφία, βλασφημία, κίνδυνο ή ανακρίβεια περιέχεται σε οποιαδήποτε πληροφορία σε αυτούς τους χώρους του Website. Απαγορεύεται να αποστέλλετε ή να μεταδίδετε οποιοδήποτε παράνομο, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, υβριστικό, εμπρηστικό, πορνογραφικό ή βλάσφημο υλικό ή οποιοδήποτε υλικό θα μπορούσε να αποτελέσει ή να ενθαρρύνει συμπεριφορά που θα μπορούσε να θεωρηθεί ποινικό αδίκημα, να εγείρει αστική ευθύνη, ή να παραβαίνει οποιονδήποτε νόμο καθ’ οιονδήποτε άλλον τρόπο.

Η Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. μπορεί ανά πάσα στιγμή να αναθεωρήσει αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις ενημερώνοντας αυτό το μήνυμα. Δεσμεύεστε από τις όποιες αυτές αναθεωρήσεις.