Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γνωρίστε μας καλύτερα

Γνωρίστε μας καλύτερα

Από το 1956 μεταφέρουμε το πάθος μας για τις γεύσεις της θάλασσας στο τραπέζι σας. H δημιουργικότητα και η προσήλωση στην ποιότητα, μάς οδήγησαν στο να είμαστε σήμερα μία εταιρεία που μετρά πάνω από μισό αιώνα γνώσης και εξειδίκευσης στον κλάδο των κατεψυγμένων αλιευμάτων. Δίνουμε έμφαση στην υψηλή ποιότητα, στην καινοτομία και στην επώνυμη ζήτηση. 

Έτσι, η μάρκα Καλλιμάνης έχει κατακτήσει ηγετική θέση στη συνείδηση του καταναλωτή στην κατηγορία των ψαριών και θαλασσινών.

Η Έδρα μας

Η έδρα μας στο Αίγιο διαθέτει δύο υπερσύγχρονες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής. Μέσω αυτών προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα ξεχωριστών προϊόντων για τις εγχώριες αγορές του οργανωμένου λιανεμπορίου και της μαζικής εστίασης, καθώς και πραγματοποιούμε εξαγωγές εντός και εκτός Ευρώπης. Η εταιρεία συμβάλλει καθοριστικά στην τοπική κοινωνία και οικονομία του Αιγίου, όπου εδρεύουν τα εργοστάσιά της.

Ξεχωρίζουμε με τη μακρόχρονη, οργανωμένη διεθνή παρουσία σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης και της Μεσογείου μέσω στρατηγικών συνεργασιών με αξιόπιστους τοπικούς συνεργάτες. Αναπτύσσουμε συνεχώς τη γκάμα μας με επώνυμα προϊόντα Ελληνικής αλιείας και ιχθυοκαλλιέργειας, εντάσσουμε νέα προϊόντα προστιθέμενης αξίας βασισμένα στην Ελληνική διατροφή, αλλά και εξελίσσουμε τη στρατηγική επώνυμης διείσδυσης σε νέες αγορές και ηπείρους. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την Καλλιμάνης ως μία παγκόσμια μάρκα στην κατηγορία των ψαριών και θαλασσινών. 

Βιώσιμη Aλιεία

Στην Καλλιμάνης προστατεύουμε το θαλάσσιο οικοσύστημα και διασφαλίζουμε την επάρκεια των ιχθυοαποθεμάτων για τις μελλοντικές γενιές. Επιλέγουμε πιστοποιημένους προμηθευτές, που ακολουθούν τις βέλτιστες αλιευτικές πρακτικές, και τους ανεξάρτητους παγκόσμιους φορείς για τη βιώσιμη διαχείριση των αλιευτικών περιοχών. Δεσμευόμαστε και υποσχόμαστε ότι συμβάλλουμε ενεργά στη βιωσιμότητα, ακολουθώντας παράλληλα τα διεθνή πρότυπα της αειφόρου αλιείας.

Η θάλασσα είναι το σπίτι μας, για αυτό φροντίζουμε για το μέλλον της.