Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Redfish

Κοκκινόψαρο απολεπισμένο & απεντερωμένο σε μερίδες

Το κοκκινόψαρο KALLIMANIS προσφέρεται σε κομμάτια απολεπισμένο, απεντερωμένο και χωρίς τις άκανθες από τα πτερύγια, για ευκολία στο μαγείρεμα.  Είναι ψάρι με χορταστική σάρκα και είναι ιδανικό για πλήθος συνταγών στο φούρνο ή στην κατσαρόλα. Καταψύχεται στο πλοίο τη στιγμή που αλιεύεται , διατηρώντας έτσι αναλλοίωτη τη φυσική του φρεσκάδα, τη γεύση του κι όλα τα θρεπτικά του συστατικά.
Το κοκκινόψαρο έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και αποτελεί φυσική πηγή φωσφόρου και βιταμίνης Β12.

Καθαρό Βάρος450γρ

Μικτό Βάρος:530γρ

certification logo

Διατροφικός πίνακας

* Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kj / 2000 kcal)
ανά 100γρ νωπού προϊόντος

ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kJ)
332kJ
3,9%
ΕΝΕΡΓΕΙΑ (Kcal)
79kcal
3,9%
ΛΙΠΑΡΑ
1,54g
2,2%
ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ
0,27g
1,4%
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
0
0,0%
ΣΑΚΧΑΡΑ
0
0,0%
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
15,3g
30,6%
ΑΛΑΤΙ
0,72g
12,0%
ΦΩΣΦΟΡΟΣ
248mg
35,4%
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β12
1,5μg
60.0%
Πληροφορίες για το είδος

To κοκκινόψαρο συναντάται κυρίως στα ψυχρά κλίματα, στο βόρειο Ατλαντικό, από τη βόρεια Ευρώπη και Αμερική. Είναι ένα ψάρι βυθού, χαμηλό σε κορεσμένα λιπαρά και υψηλό σε πρωτεΐνες. Τα θαλασσινά KALLIMANIS διαλέγονται ένα-ένα με την προσοχή και τη γνώση που εμείς οι Έλληνες έχουμε στο ψάρι. 

  • Απολεπισμένο και απεντερωμένο
  • Ιδανικό στο φούρνο ή στην κατσαρόλα
  • Χωρίς τις άκανθες από τα πτερύγια

Πώς να το χρησιμοποιήσετε

Διατηρείται σε θερμοκρασία <-18°C μέχρι την ημερομηνία ανάλωσης που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία. Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλα Ψάρια, Μαλάκια, Μαλακόστρακα.

Για να αποψύξετε σωστά τα αλιεύματα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Βγάλτε τα αλιεύματα από τη συσκευασία και βάλτε τα σε τρυπητό σκεύος, πάνω από ένα βαθύ μπολ, το οποίο θα μαζεύει τα υγρά.
  • Σκεπάστε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μία μεμβράνη κατάλληλη για τρόφιμα και τοποθετήστε το στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου.
  • Το αλίευμα έχει αποψυχθεί μόλις αποκτήσει την σχετική ελαστικότητά του.

Ιδανικά, η απόψυξη του αλιεύματος θα πρέπει να γίνεται σε θερμοκρασία έως 5°C στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου.  

Η βίαιη απόψυξη των αλιευμάτων π.χ. με ζεστό νερό, μπορεί να καταστρέψει την υφή τους και να επηρεάσει τη γεύση τους.  

Μαγειρέψτε το προϊόν πριν την κατανάλωση.

Πιθανή παρουσία μικρών μαλακών οστών στα φιλέτα.