Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Shrimps saganaki

Γαρίδες σαγανάκι

Μια συνταγή με αγνά υλικά, ζουμέρες γαρίδες χωρίς κέλυφος, πλούσια σε γεύση σάλτσα τομάτας και εκλεκτά μυρωδικά, προσφέρεται έτοιμη για μεγαλύτερη ευκολία και απόλαυση στο πιάτο σας.

Προσθέστε απλώς τυρί φέτα και σε 7 λεπτά μπορείτε να την απολαύσετε!

Καθαρό Βάρος300γρ

Διατροφικός πίνακας

*Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kj / 2000 kcal)
ανά 100γρ νωπού προϊόντος

ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kJ)
294kJ
3,5%
ΕΝΕΡΓΕΙΑ (Kcal)
70kcal
3,5%
ΛΙΠΑΡΑ
2,81g
4,0%
ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ
0,46g
2,3%
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
5,82g
2,2%
ΣΑΚΧΑΡΑ
5,27g
5,9%
ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ
1,85g
7,4%
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
6,21g
12,4%
ΑΛΑΤΙ
1,9g
31,7%
ΩΜΕΓΑ-3 (EPA+DHA)
30mg
2,7%

Πώς να το χρησιμοποιήσετε

Διατηρείται στους -18°C. Να μαγειρευτεί πριν καταναλωθεί.

Ανοίξτε τη συσκευασία και μαγειρέψτε το περιεχόμενο χωρίς να το ξεπαγώσετε, απευθείας από την κατάψυξη.

Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από γλουτένη. Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από άλλα: ψάρια, μαλάκια και γάλα. Περιέχει μαλακόστρακα και θειώδη.

Οδηγίες μαγειρέματος:

  1. Ρυθμίστε τη φωτιά σε μέτρια ένταση. Σε μία μικρή κατσαρόλα ή τηγάνι προσθέστε 3 κ.σ. νερό.
  2. Ανοίξτε τη σακούλα, αδειάστε το περιεχόμενο στο σκεύος, τοποθετήστε στο σκεύος στη φωτιά και μαγειρέψτε για 4 λεπτά με το καπάκι κλειστό.
  3. Μετά από 4 λεπτά ανοίξτε το καπάκι και ανακατέψτε. Κλείστε ξανά το καπάκι και μαγειρέψτε για άλλα 2-3 λεπτά.
  4. Στο τέλος, ανοίξτε το καπάκι, ανακινήστε και ανακατέψτε το περιεχόμενο.

Σερβίρετε προσθέτοντας κομμάτια τυρί φέτα για επιπλέον γεύση.

Οι χρόνοι μαγειρέματος μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με το σκεύος και την εστία που χρησιμοποιείτε.