Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ “τράβηξε” όλα τα βλέμματα στην 28η έκθεση Gulfood

Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ “τράβηξε” όλα τα βλέμματα στην 28η έκθεση Gulfood

Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ συμμετείχε στην 28η έκθεση Gulfood, μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις για την παγκόσμια παραγωγή τροφίμων και ποτών. Η έκθεσή, που θεωρείται μια από τις κορυφαίες εκθέσεις Food & Beverage παγκοσμίως, πραγματοποιήθηκε μεταξύ 20 και 24 Φεβρουαρίου, στο Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και φιλοξένησε πάνω από 80.000 χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ συμμετείχε στην έκθεση μέσα από το Εθνικό Περίπτερο της Ελλάδας, που οργανώθηκε από τον οργανισμό Enterprise Greece, τον αρμόδιο εθνικό φορέα για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στο εξωτερικό. Το Εθνικό Περίπτερο κάλυπτε επιφάνεια 750 τετραγωνικών μέτρων και φιλοξένησε 36 διαφορετικές ελληνικές εταιρείες, που είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο διεθνές κοινό της διοργάνωσης. Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 5.000 εκθέτες από 120 διαφορετικές χώρες, αναδεικνύοντας τον ευρύτερο κλάδο των κατεψυγμένων ψαριών και θαλασσινών ως ένα σημαντικό εξαγώγιμο προϊόν της χώρας. Οι επαγγελματίες που επισκέφθηκαν το περίπτερο της εταιρείας, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την διευρυμένη γκάμα προϊόντων, μοναδικής γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας, ειδικά σχεδιασμένη για τις αγορές του λιανεμπορίου και της μαζικής εστίασης του εξωτερικού.

Η παρουσία της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στην φετινή έκθεση, που προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών μετά από 2 χρόνια υποτονικής λειτουργίας λόγω της πανδημίας, ήταν μία αφορμή για πολυάριθμες εμπορικές επαφές, αλλά και μια σημαντική ευκαιρία για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της στις διεθνείς αγορές που αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς στόχους για την ανάπτυξή της. Η εταιρεία ενίσχυσε και την εξωστρέφειά της στις αγορές του εξωτερικού καλλιεργώντας συνεργασίες και σχέσεις που θα συνεισφέρουν στην διείσδυση της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στις αγορές της Μέσης Ανατολής.