Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ξεχωρίζει για μια ακόμα χρονιά στην διεθνή έκθεση Seafood Expo Global 2023

BCLN 2023

Αθήνα, 02 Μαΐου 2023: Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ έδωσε δυναμικό “παρών” στην διεθνή έκθεση Seafood Expo Global 2023, το μεγαλύτερο event στον κλάδο των ιχθυηρών και θαλασσινών στον κόσμο. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε 25 με 27 Απριλίου στην Βαρκελώνη και προσέλκυσε περισσότερους από 2.000 εκθέτες και 29.000 επισκέπτες του κλάδου των αλιευμάτων, της εστίασης και του Ho.Re.Ca. από 150 χώρες.

Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο 48τ.μ., η ομάδα της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ είχε την ευκαιρία να υποδεχθεί επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο και να παρουσιάσει την εξ ολοκλήρου ανανεωμένη εταιρική της εικόνα, τις νέες συσκευασίες της και φυσικά όλες τις εξελίξεις του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου. Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν από κοντά περισσότερα για την εμπλουτισμένη και διευρυμένη γκάμα προϊόντων της εταιρείας, που περιλαμβάνει φρεσκοκατεψυγμένα αλιεύματα (ψάρια και θαλασσινά), νέες σειρές προϊόντων, όπως φιλέτα ψαριών, πανέ, ημιέτοιμα και έτοιμα γεύματα, αλλά και προϊόντα τόνου.

Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ μέσα από την Seafood Expo Global, αλλά και τη γενικότερη παρουσία της στο εξωτερικό, στοχεύει στην ενίσχυση των εξαγωγών της εταιρείας σε χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο. Η έκθεση ήταν μια σημαντική ευκαιρία τόσο για επαφές με προμηθευτές από όλο τον κόσμο όσο και για προβολή της εταιρείας και του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου, αλλά και για τη σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών, την επέκταση των επαφών της στις αγορές του εξωτερικού και φυσικά τη σταδιακή εδραίωση εκ νέου της  ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ως παγκόσμιου ηγετικού brand στον κλάδο των ιχθυηρών και θαλασσινών.