Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Sardine fillet

Σαρδέλα φιλέτο

Η σαρδέλα φιλέτο Kallimanis, δεν έχει πρόσθετα ή συντηρητικά, εξασφαλίζοντας όλη τη φρεσκάδα και τη θρεπτική αξία της θάλασσας της Μεσογείου. Είναι πλούσια σε Ω3 και πρωτεΐνη, αλλά χαμηλή σε κορεσμένα λιπαρά, για μία ισορροπημένη διατροφή. Διαλέγουμε για εσάς φιλέτα χωρίς κόκκαλα  και σας τα προσφέρουμε σε συσκευασία 300γρ. 

Μικτό Βάρος:300γρ

certification logo

Διατροφικός πίνακας

*Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kj / 2000 kcal)
ανά 100γρ νωπού προϊόντος

ΕΝΕΡΓΕΙΑ (Kcal)
485
5.8*
ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kJ)
485kj
5.8%
ΛΙΠΑΡΑ
4.2g
6.0%
ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ
0.3g
1.5%
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
0g
0%
ΣΑΚΧΑΡΑ
0g
0%
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
19.4g
38.8%
ΑΛΑΤΙ
1g
16.7%
ΩΜΕΓΑ-3 (EPA+DHA)
900mg
81.8%
Πληροφορίες για το είδος

Σαρδέλα: Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι ιδαίτερα γευστικό. Είναι ένα εύπεπτο ψάρι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες και χαμηλής σε λιπαρά.

Τα ψάρια KALLIMANIS διαλέγονται ένα-ένα με την προσοχή και τη γνώση που εμείς οι Έλληνες έχουμε στο ψάρι.

  • Χωρίς Πρόσθετα
  • Πλούσιο σε Ω3
  • Αλιευμένη στη Μεσόγειο

Πώς να το χρησιμοποιήσετε

Διατηρείται σε θερμοκρασία <-18°C μέχρι την ημερομηνία ανάλωσης που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία. Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλα Ψάρια, Μαλάκια, Μαλακόστρακα.

Για να αποψύξετε σωστά τα αλιεύματα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Βγάλτε τα αλιεύματα από τη συσκευασία και βάλτε τα σε τρυπητό σκεύος, πάνω από ένα βαθύ μπολ, το οποίο θα μαζεύει τα υγρά.
  • Σκεπάστε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μία μεμβράνη κατάλληλη για τρόφιμα και τοποθετήστε το στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου.
  • Το αλίευμα έχει αποψυχθεί μόλις αποκτήσει την σχετική ελαστικότητά του.

Ιδανικά, η απόψυξη του αλιεύματος θα πρέπει να γίνεται σε θερμοκρασία έως 5°C στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου.  

Η βίαιη απόψυξη των αλιευμάτων π.χ. με ζεστό νερό, μπορεί να καταστρέψει την υφή τους και να επηρεάσει τη γεύση τους.  

Μαγειρέψτε το προϊόν πριν την κατανάλωση.

Πιθανή παρουσία μικρών μαλακών οστών στα φιλέτα.