Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Smoked Tuna

Τόνος Καπνιστός

Ο καπνιστός Τόνος KALLIMANIS διακρίνεται για την εξαιρετική του ποιότητα. Είναι φυσικά καπνισμένος σε ξύλο βελανιδιάς και ξεχωρίζει για το φινετσάτο γευστικό χαρακτήρα του. Ο καπνιστός Τόνος KALLIMANIS περιέχει φυτικό λάδι χωρίς πρόσθετα και βρίσκεται σε ειδική easy peel συσκευασία, για εύκολο άνοιγμα! Είναι πλούσιος σε πρωτεΐνη και Ω3, ενώ αποτελεί μία ολοκληρωμένη θρεπτική επιλογή. Ανακαλύψτε το ταξίδι του τόνου μέχρι το πιάτο σας με τον ειδικό κωδικό που αναγράφεται στο πάνω μέρος της κονσέρβας. 

Συσκευασίες:2x140γρ

Καθαρό/Στραγγισμένο Βάρος:140γρ/91γρ

certification logo
certification logo

Διατροφικός πίνακας

*Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kj / 2000 kcal)
ανά 100γρ στραγγισμένου προϊόντος

ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kJ)
807kJ
9,6%
ΕΝΕΡΓΕΙΑ (Kcal)
193kcal
9,6%
ΛΙΠΑΡΑ
10,8g
15,4%
ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ
0,9g
4,5%
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
0
0,0%
ΣΑΚΧΑΡΑ
0
0,0%
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
23,5g
47,0%
ΑΛΑΤΙ
1,7g
28,3%
ΩΜΕΓΑ-3 (EPA+DHA)
150mg
13,6%
Πληροφορίες για το είδος

Ο καπνιστός Τόνος KALLIMANIS διακρίνεται για την εξαιρετική του ποιότητα.  Είναι φυσικά καπνισμένος σε ξύλο βελανιδιάς και ξεχωρίζει για το φινετσάτο γευστικό χαρακτήρα του. Ο καπνιστός Τόνος  KALLIMANIS περιέχει φυτικό λάδι χωρίς πρόσθετα και βρίσκεται σε ειδική easy peel συσκευασία, για εύκολο άνοιγμα! Είναι πλούσιος σε πρωτεΐνη και Ω3, ενώ αποτελεί μία ολοκληρωμένη θρεπτική επιλογή είτε ως κυρίως πιάτο είτε ως συνοδευτικό σε πολλές συνταγές.

  • Καπνισμένος σε ξύλο βελανιδιάς
  • Premium γεύση
  • Easy peel συσκευασία για εύκολο άνοιγμα
  • Χωρίς πρόσθετα

Πώς να το χρησιμοποιήσετε

Να φυλάσσεται μέχρι την ημερομηνία "ανάλωση κατά προτίμηση πριν από" σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά το άνοιγμα, συνίσταται να καλύπτεται το προϊόν με λάδι, να αποθηκεύεται στο ψυγείο (4°C) και να καταναλώνεται εντός 2 ημερών το πολύ.

Προϊόν αποστειρωμένο.

Έτοιμο προς κατανάλωση.

Πιθανή παρουσία μαλακών οστών.