Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Mexicana

Τονοσαλάτα Mexicana

Η τονοσαλάτα Mexicana KALLIMANIS διακρίνεται για την εξαιρετική της γεύση. Αποτελείται από κομμάτια κιτρινόπτερου τόνου, γνωστού για την premium ποιότητά του, τη γεύση του και το πιο ανοιχτό χρώμα του. Βρίσκεται σε ειδική easy peel συσκευασία για εύκολο άνοιγμα, ενώ περιέχει πιρούνι για κατανάλωση όπου και αν βρίσκεστε! Η τονοσαλάτα Mexicana KALLIMANIS είναι πλούσια σε πρωτεΐνη & Ω3 και αποτελεί ένα ισορροπημένο και γρήγορο γεύμα για κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε τη μόνη της ή σε συνδυασμό με πράσινη σαλάτα ή ζυμαρικά.  Ανακαλύψτε το ταξίδι του τόνου μέχρι το πιάτο σας με τον ειδικό κωδικό που αναγράφεται στο πάνω μέρος της κονσέρβας. 

Συσκευασίες:160γρ

Καθαρό/Στραγγισμένο Βάρος:160γρ

certification logo
certification logo

Διατροφικός πίνακας

*Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kj / 2000 kcal)
ανά 100γρ στραγγισμένου προϊόντος

ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kJ)
590kJ
7.0%
ΛΙΠΑΡΑ
5.5g
7.9%
ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ
0.7g
3.5%
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
6.9g
2.7%
ΣΑΚΧΑΡΑ
0.3g
0.3%
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
13.2g
26.4%
ΑΛΑΤΙ
1.7g
28.3%
ΩΜΕΓΑ-3 (EPA+DHA)
110 mg
10.0%
Πληροφορίες για το είδος

Ο κιτρινόπτερος τόνος εκτιμάται πολύ για την ποιότητά του, το πιο ανοιχτό χρώμα του και τη γεύση του. Zει σε θερμά νερά του Ατλαντικού, του Ειρηνικού και του Ινδικού Ωκεανού. Είναι ένα ψάρι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες και Ω3.

  • Από κιτρινόπτερο τόνο ελεύθερης αλιείας
  • Easy peel συσκευασία για εύκολο άνοιγμα
  • Περιέχει πιρούνι

Πώς να το χρησιμοποιήσετε

Να φυλάσσεται μέχρι την ημερομηνία "ανάλωση κατά προτίμηση πριν από" σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά το άνοιγμα, συνίσταται να καλύπτεται το προϊόν με λάδι, να αποθηκεύεται στο ψυγείο (4°C) και να καταναλώνεται εντός 2 ημερών το πολύ.

Προϊόν αποστειρωμένο.

Έτοιμο προς κατανάλωση.

Πιθανή παρουσία μαλακών οστών.